Konkurs rysunkowy: Co to za leonek? (ZAKOŃCZONY)
Moderator: Wroc_Luna
Uff.. dziękuję za wyrozumiałość :) A ja już mam szkic Ramzesa, powinnam się wyrobić, chociaż nam dziś ni z gruchy ni z pietruchy na weekendzik zadali całą lekturę do przeczytania, a tu jeszcze CAC Prezmyśl w niedziele. Ale sprężę się tak, żeby Ramzesa zrobić przez ten weekend Weekend... jakie piekne słowo tak w ogóle
www.tybetkowo.pl.tl
Spaniele tybetańskie & Handling
Czekam bardzo cierpliwie... Szkoła najważniejsza!McDzik pisze:Uff.. dziękuję za wyrozumiałość :) A ja już mam szkic Ramzesa, powinnam się wyrobić, chociaż nam dziś ni z gruchy ni z pietruchy na weekendzik zadali całą lekturę do przeczytania, a tu jeszcze CAC Prezmyśl w niedziele. Ale sprężę się tak, żeby Ramzesa zrobić przez ten weekend Weekend... jakie piekne słowo tak w ogóle
Uff, Ramzesik skończony, wepchnięty pomiędzy trójmiany kwadratowe, Moliera a wielkie odkrycia geograficzne Jutro rano pójdzie priorytetem .. Ok, wracam do Moliera, mam gorąca nadzieję,że się spodoba!
(Tym razem nie wkleję narazie zdjęcia, żeby nie psuć niespodzianki )
(Tym razem nie wkleję narazie zdjęcia, żeby nie psuć niespodzianki )
www.tybetkowo.pl.tl
czy to jeszcze aktualne
Mc Dziku, czy można Cię poprosić o portret Eśki?prosiemy bardzo.
Magda i Esia
Madzia tutaj już raczej nie urzęduje :) możecie spróbować napisać do niej na emaila magda321123@interia.pl